Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási útmutató

1 – A termék felsorolásában vagy részletes leírásában kattintson a “Vásárlás” gombra.

2 – A termék a kosárba kerül.

3 – Ott válassza ki az átvétel és a fizetés módját.

4 – A következő lépésben töltse ki az adatokat, hogy hova küldjük a szállítmányt.

5 – Fejezze be a rendelést.

 

 ÁRU ÉS SZOLGÁLTATÁS RENDELÉSE

 

- A megrendelés létrejön a megrendelés folyamatának  e-shopban való megerősítésével a vásárló által kiválasztott áru vagy szolgáltatással kapcsolatban és a  megrendelő űrlap teljes kitöltésével. A megrendelés pontos teljesítéséhez szükséges a megrendelőlapon kért adatokat kitölteni, majd kiválasztani a szállítás és a fizetés módját a megrendelt árura vagy szolgáltatásra vonatkozóan.

 

- A vásárló a megrendelés elküldésével elfogadja a megrendelt áru vagy szolgáltatás árát, tehát a megrendelés kifizetése a megrendelő számára kötelezővé válik.

 

- A megrendelés megerősítésével az eladó részéről adásvételi szerződés jön létre, amit módosítani, törölni vagy kiegészíteni csak a vásárló és az eladó közös megegyezésével lehet, kivéve ha a törvény vagy más jogi előírás nem rendelkezik másként. A megrendelés megerősítése az eladó részéről az áru elküldése.

 

A vásárlónak az e-shopban létrehozott megrendelése után automatikusan generálódik egy e-mail, ami megerősíti, hogy a megrendelés az e-shop rendszerében elfogadásra került.

 

- A vásárló a rendelés elküldése után kötelezett a megrendelt áru vásárlási árának kifizetésére.

 

A szerződés tárgyát a vásárlási megállapodásban, rendelésben szereplő áru képezi. A méretek, tömeg, teljesítmények, kapacitás és más adatok, amik az oldalainkon, a katalógusokban, prospektusokban és más nyomtatványban szerepelnek, azok az adatok nem kötelezőek és a gyártók által megadott adatokból származnak. Eltérés esetén természetesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Kötelezzük magunkat, hogy a vevőinknek tökéletes állapotban lévő árut szállítunk, összhangban az adott árutípusnál szokásos jellemzőkkel és tulajdonságokkal, amelyek a Szlovák Köztársaság területén érvényes szabványoknak, előírásoknak és rendeleteknek megfelelnek, egyúttal kellően ellátva szlovák nyelvű használati útmutatóval, garancialevéllel. A megrendelés egyúttal adásvételi szerződés is, ami megrendeléskor jön létre, és az áru átadásával, illetve annak kifizetésével ér véget. Az adásvételi szerződés lezárásához szükséges a megrendelés eladó általi formális megerősítése. Egyes esetekben az eladó kisajátítja magának a jogot, hogy a szerződés megerősítéséhez személyes vagy telefonos kapcsolatot vegyen igénybe. Az eladó szintén jogosult előleget kérni nagyobb értékű, vagy egyedi rendeléssel elérhető termék esetén.

Keresés